BAAS guanya el concurs per al disseny dels interiors del DHUB

BAAS arquitectura (Jordi Badia + Marcos Catalan) guanya el concurs per al disseny dels interiors del DHUB que s'ha celebrat recentment. 

La proposta presentada per a les oficines administratives i les sales polivalents utilitza com a motiu principal de projecte el paper pintat, símbol del disseny, les modes i el pas del temps. D'aquesta manera, a través de la llum indirecta i d'elements de disseny senzills com la creació d'una cornisa a una alçada reguladora de 2,10 m en tots els espais, la proposta aconsegueix modificar l'escala dels espais i els converteix en llocs de treball confortables. La disposició dels diferents elements del projecte, taules, emmagatzematge, etc. es realitza amb la intenció d'aconseguir la major polivalència espacial. 
El projecte d'interiorisme presentat per al centre de documentació ha obtingut el segon premi del concurs. En aquest cas la proposta es basava en la creació d'espais confortables a través de la compartimentació i de la utilització d'elements domèstics com les catifes, l'ornamentació i la llum indirecta.

+info